tisdag 31 augusti 2010

Summering

Ja, då försöker jag summera igen!
Sommaren har varit delvis bra, när jag hade semester var det kanonväder i 4 veckor. Vi bara njöt.
Min första lediga helg åkte jag och Eva-Lena till Jönköping på utställning och hade en riktigt mysig helg tillsammans i gamla husbilen. :-)

Därefter var jag och Carro till Rottneros tillsammans i husbilen och det var en riktigt varm helg! Vi var klibbiga i princip hela helgen och INGEN DUSCH! Fatta vad ofräscha vi var i ringen haha! Man fick göra det bästa av situationen...

När jag fyllde år ville jag inte vara hemma och ha kalas, så vi åkte ut och tittade på husbilar. Åt lunch vid hamnen i Karlstad och hade en mysig dag. Vi avslutade färden i Husbilslandet och hittade PÄRLAN!!! Var inte riktigt meningen att vi skulle byta men men.....Den bara stod där! Vi har skrattat efteråt för när vi varit inne i den och gick vidare skulle några andra gå in och kika i den och då sa jag: Vad ska dom göra i VÅR husbil?!?! Det kändes verkligen rätt direkt... ;-)

Annars har vi myst hemma, suttit på altanen och ätit, druckit och bara umgåtts och haft det gött!

Så började jobbet igen...men det var helt ok. För en vecka sedan var vi till Göteborg på personalresa tillsammans och det var så himla kul! Vilka goa arbetskompisar man har!

Nyss har vi varit på första långa turen med nya "Pärlan". Vi var till Gotland, åkte i fredags och kom hem igår kväll. På lördagen ställde jag Babsan på utställningen, hon blev 2 bästa tik. Därefter åkte vi in till Visby och käkade lunch och bara strosade om kring, både innanför och utanför ringmuren. Man får en viss känsla när man är där, ingen av oss hade blivit förvånade om man mött någon klädd i medeltidskläder...

Lunch i Visby, hög mysfaktor!


Söndag var en ren "semesterdag". Vi började med Lummelunda-grottan, som är helt fantastisk. Verkligen sevärd, dessutom en otrolig historia bakom dess uppkomst. Därefter åkte vi söderut och tittade på Hoburgsgubben och raukarna. Vi trivdes så bra där att vi stannade resten av dagen, lagade lite mat och bara mådde allmänt gött. Dessutom var det solsken, vilket inte gjorde saken sämre...
Vi träffade på ett trevligt par med två goldenkillar. De hade inte varit på utställning, men däremot tävlat i lydnad. Tänk vad mycket trevliga människor man träffar i hundvärlden. :-)

Fika utanför Lummelunda-grottan

Ser ni tanden? :-)

Hoburgs-gubben

Myys i husbilen...

Annars är det en del träning nu...körde ett pass med Benny och Boris förut. Litegrand med Billie också. Det närmar ju sig debuten för Boris nu så det gäller att putsa på! ;-) Jag känner faktiskt bara förväntan än så länge, vill ha debuten avklarad bara, strunt samma om vi gör bort oss! :-D

På torsdag ska jag och Benny börja en agilitykurs och det ska bli kul att se hur det går. Alltid spännande med något nytt. Kul är också att Lotta och Crespo hänger på!
 Så börjar väl snart uppfödarutbildningen igen, det ska bli intressant.

Sköt om er allihop!

6 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Oj, vilken sommar :O)
Och husbil verkar va grejen :O)
Vi har köpt båt vi... Blött...

Millan sa...

Oj va mysigt på Gotland!!!
Jag har hört talas om att det är en riktig "utomlandskänsla" där?!
Men du.. är du säker på att du inte såg nån medeltidsgubbe där... jag tyckte precis du fångat en på bild !!??
:-)

Kul att du bloggar igen... jag har oxå småbörjat, vet inte om jag ids.. men vi får se ;)

Ha det gött och hälsa familjen så JÄTTEMYCKET...
Kram till er!!

Maria sa...

Nu testar vi igen:-)
Jättefina semesterbilder, Gotland är verkligen fint - måste åka dit igen tror jag!

retriever sa...

Happy end holidays, greeting from Belgium, Louisette
Louisetet +2 golden, Ceriseand zitablue+ Scratchy cat

Lena sa...

Åh va ni verkar ha haft det mysigt på Gotland! Vi drömmer också om en husbil...
Kram Lena

Lotta, Crespo & Räjza sa...

Vackra bilder! Säger som Maria, måste åka dit igen! Det var nog sisådär 25 år sen.... Och då såg jag bara en massa fjordingar eftersom jag var på ridläger.... Ses på torsdag! Kram!