tisdag 14 september 2010

Höst

Ja, det känns verkligen som höst nu och det är ju inte så konstigt med tanke på att det ÄR höst. Träden börjar skifta färg i både rött och gult och det är ju faktiskt vackert! Den klara härliga luften, dock inte idag för här har det regnat hela dan.
Jag har ju i och för sig inte behövt vara ute nåt, för jag har legat hemma och sjuk i 2 dagar. Har trotsat det jag haft i kroppen i många dar nu och till slut var det lika bra att inse att sängen är bästa botemedlet. Tråkigt bara..

I lördags hade vi träff för våra valpköpare i samband med Goldendagen i Karlstad. När dagen kom hade vi fått några återbud men vi blev ett härligt gäng ändå! Det fanns lite olika aktiviteter att kika på, bl.a. sektionskampen som man kunde anmäla sig till med olika grenar, t.ex. fotgående med bricka med glas på, gå genom agilitytunnel mm. Jag anmälde Benny, men det gick sådär. Han hade mest fokus på var tikarna var, var tydligen en löptik där. Sedan kunde man anmäla till inoff. utställning. Med jämna mellanrum fick man se uppvisning av jaktapportering och lydnad olika klasser. Det var jättekul att se de duktiga ekipagen jobba.
Vi grillade lite korv och hamburgare och det var en riktigt mysig dag. Synd bara att inte fler kunde komma, men det kan inte passa alla jämt.

Vi hade ett mysigt läger. Pärlan fick följa med också.

Eftersom jag legat sjuk i 2 dar har det inte hänt mycket här, hundarna är minst sagt rastlösa! Det får bli ändring på det nu. Jag och Benny har ju dessutom agilitykursen på torsdag, ska bli kul.

Ha det gott, så hörs vi snart igen!

1 kommentar:

Millan sa...

Krya på dej ,stackars krake :(
Ibland kan förkylningen vara envis som synden!!!
Nu blir det nog bättre...

Vilken mysig dag ni verkar ha haft det på Goldendagen!!!
Nåt sånt finns inte här upp, vad jag vet!?

Hoppas trots allt att dagen blir så bra den kan...
Stor kram