torsdag 16 december 2010

Jösses

vad längesen jag var in här... jag skäms.. :-(

Det lackar mot jul! Idag har det snöat en del så det är jättefint ute! Ovant med mildare väder...
Själv har jag haft piggare dagar får jag väl säga. Började bli förkyld i söndags, men har jobbat med hjälp av Alvedon och inte direkt tagit det lugnt. Imorse vaknade jag av en hals som var totalt tjock...trist - jag vill inte bli sjuk! Har jobbat några timmar bara, bra arbetsplats har man ialla fall! :-) Igår sjöng jag och två arbetskompisar för de som kom på jullunchen - det var så kul, men säkert inte det bästa för halsen...

Vi har varit på två utställningar senaste tiden. I november åkte jag till Skara och våldgästade Carro med familj. Hade anmält Billie och Boris till open showen. Det slutade oväntat bra - Billie blev 5 bäst tikvalp och Boris blev BIS-2!!! Helt otroligt!
Så var det SSRK Hammarö på andra advent. Carro kom och gästade oss med två amrisar och två golden. Riktigt mysig helg hade vi! Dessutom kom Eva-Lena på lördag kväll så vi kunde mysa alla tre! På lördagen följde jag med Carro när hon ställde sina söta amrisvalpar i juniorklass för första gången.
På söndagen ställde jag Billie i juniorklass för andra gången och Allis i öppenklass. Ville så gärna ha ett förstapris till på Allis och det fick vi! Dessutom blev hon även denna gången placerad i konkurrensen, som reserv. Goa Allis - alltid pigg och glad! Billie vann juniorklassen med CK och det var 9 st. anmälda så det var jättekul! Så slog hon till med att bli tvåa bästa tik med cert -jag fattar fortfarande ingenting! Jag hade absolut INTE förväntat med ens en klassvinst! Skitkul var det med andra ord!

Träningen har det tyvärr varit sämre med. Har missat några tillfällen med goldengänget tyvärr...men så är det ibland. Visst har man försökt lite hemma, men inte alls som vanligt. Blir mest promenader där man får hitta på lite roligt för dem. Får ta tag i det  när det blir ljusare ute.

I år struntar jag i att åka till "Stora Stockholm". Känner helt enkelt inte alls för det. Inte till My Dog i Göteborg heller. Det är alldeles för dyrt och dessutom har jag ingen direkt att ställa. Billie börjar tappa sin päls nu (hon har fortfarande valppälsen kvar) och Babsan hinner inte komma i päls.

Har börjat pirra lite i magen inför Allis stundande löp...ska bli så spännande med denna parningen. Ser verkligen fram emot det, det är tre år sedan jag hade valpar nu så det är dags! Hoppas hon håller på sig till januari-februari, det vore perfekt. Men men, allt kan inte vara perfekt heller! ;-) Elisabeth har varit iväg och tagit DNA-testet för PRA och det vore skönt att få svar på det innan ialla fall.

Söta Allis
Snälla Robin som försöker hjälpa mig ta bilder för julkortet..var inte så lätt :-)

Var de inte synkade, så sprang de ur bild...haha!
Om nu tendensen fortsätter...alltså att jag fortsätter vara lika dålig på att blogga, så vill jag nu önska er en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR mina vänner!!!

1 kommentar:

Trivsamma förändringar sa...

Stort grattis till framgångarna i utställningsringarna, vad duktiga ni är!!!
Skoj med valpar igen, det ser jag fram emot att följa.
Kram Maria