söndag 26 december 2010

God fortsättning

på julen mina vänner!
Hoppas ni haft en lugn och skön jul. Det har vi haft. På julafton doppade vi i grytan 12.30 med svärmor. Så efter Kalle Anka kom mina föräldrar. Vi åt ett härligt julbord tillsammans (proppmätt som vanligt efteråt) och sedan kom tomten...Mikael var tyvärr tvungen att gå ner i källaren och fixa med värmepumpen - typiskt att den skulle krångla precis när tomten kom... (nu skulle mina vuxna barn småle lite ironiskt om de läste detta) Benny fick ett spel och skulle absoluuut ta av masken från tomten. Såg så himla charmigt ut, han gav sig helt enkelt inte!


 Alla fick ialla fall sina klappar och var nöjda och glada. Kvällen avslutades med tomtegröten, som innehöll en del mandlar fakstiskt. Lite rim blev det alltså också. ;-)
Det klassiska kortet på julgranen också...

Dagen efter var lugn och skön den också, på ett annat sätt liksom. Jag och Mikael tog en riktig långpromenad med alla hundarna. Bella är inte dålig får jag säga. Hon var så himla pigg och skuttade iväg, den som kom sist hela tiden var Boris. Bella fyller ju 11 år i början av april. Så när vi kom tillbaka från promenaden var det julmat som gällde igen...tänk att det smakar så gott dagen därpå. Nästan goare än på julafton. Så var vi såå mätta igen. Låg och läste på soffan och käkade Paradis-choklad...mmmmmmmm
Min mobiltelefon la av på julaftonskvällen - batteriet har varit dåligt länge och orkar inte alls längre. Så om någon försökt skicka meddelande eller ringt så är jag inte nonchig utan har inte kunnat svara helt enkelt. Nu har jag en gammal mobil som vi hittade i källaren och den får funka tills vidare.
Idag har vi också gått en tur, denna dagen var det riktigt pulsigt och jobbigt! Puh!
Snart är det nyårsafton igen - igen faktiskt. Tycker detta året gått så fort. Det är nästan så jag precis vant mig vid att skriva 2010...nu blir det snart 2011. Åldern kanske? ;-)
Ev. åker vi in på mellandagsrean idag...eller så blir det lugnt istället. Imorgon blir det ialla fall jobb igen. Jag är ledig mellan nyår och trettondedagshelgen istället, den som spar han har...
Sköt om er mina vänner! Ha en fortsatt trevlig julhelg och GOTT NYTT ÅR till er!

2 kommentarer:

Lotta, Crespo och Räjza sa...

Gott Nytt År till dej också!! Kramar!

Trivsamma förändringar sa...

Låter som en fantastiskt mysig jul som ni har haft! Härligt att man har hund/hundar så man kommer ut och rör lite på sig mellan all mat och julgodis =)
Härligt att höra att det är sånt go´i Bella, så skönt när de äldre hundarna håller sig friska och pigga!
Gott nytt år önskar Maria o Figge