tisdag 29 mars 2011

Oj

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Det har ioch för sig sina skäl...jag cyklade ju omkull och bröt vänster tumme. Har haft den gipsad i två veckor och då är det svårt att skriva...Två skruvar opererades in och därför kunde gipset tas bort redan efter två veckor. Skönt, men jag blev liite besviken när jag inte kunde röra tummen så väärst mycket. :(  Men jag fick ett arbetsprogram av sjukgymnasten, så den kommer nog snart igång igen. :)

Vad har hänt annars då?
Ja, vi har haft hundar med vinterkräksjuka för några veckor sedan, inte alla för Benny och Boris klarade sig. Sedan har Billie dragits med en magåkomma som varit väldigt seg. Hon har ätit så dåligt och är riktigt mager stackarn. Men jag hoppas det börjat gå mot rätt håll nu ialla fall. Håll tummarna!

Så har vi tävlat igen Boris och jag. Nu har det inte blivit så värst mycket träning på sista tiden (tummen upp) men det gick ju skapligt ändå. Vi tar nya tag för det är j-igt kul att tävla!!!

Det är verkligen vår ute nu! Härligt när det töar och snön försvinner. Vet inte om ni är som jag, men så fort jag börjar känna marken under fötterna (alltså utan snö emellan) så får jag nån härlig känsla i kroppen, vårkänsla! Dock följer ju mindre trevliga saker med att det töar...som sagt - det som göms i snö kommer upp i tö. Men idag har vi gjort en kraftansträngning, Mikael och jag. Känns riktigt bra nu när vi fått bort nästan allt.

På fredag firar min mor och far guldbröllop! Tänk att ha varit gifta i 50 år!!! Helt otroligt. Nånting händer den dagen, men kan inte skriva om det här ifall nån läser...  hihi...

På lördag däremot ska jag och f.d. arbetskamrater fira ytterligare en f.d. arbetskamrat som fyllt 50...men hallå? Hur gick detta till? Det var ju inte längesen hon var 40!!! Oj, vad åren går. Men trevligt kommer det att bli ialla fall, det vet jag.  :)

Så har vi ytterligare en jubilar på söndag. Då fyller nämligen Bella 11 år!!! Tänk att det snart är så längesen vi hämtade hem henne, glömmer aldrig den dagen för det var som självaste julafton. <3
Bella

Nu är det snart fotboll på tv:n - det måste vi se!
Hoppas ni har det bra och njuter av våren!

4 kommentarer:

Annica sa...

Jag förstår om det inte har varit lätt att skriva med en inpackad tumme.Tycker att det inte är så lätt med tangenterna fast mina fingrar är helt okej:)
Vinterkräksjuka är inte kul att få varken som fyrbent eller tvåbent...blää!
Ha det gott o krya på tummen.
Kram/Annica

Maria sa...

Ja visst är det kul att tävla. I alla fall när man är klar:-) Hoppas att du snabbt får tillbaka rörligheten i tummen!

Millan sa...

Usch och fy vad trist med sjuka hundar. skönt att det vekar vända nu!
Å din stackars tumme :(
Vilken smärta ..det ilar i min kropp när jag läser att du har skruvar i tummen !!!!
11 år... ojojoj, gamla Bella kämpar på , pigg och alert ;)
Men det beror nog på hennes kvarvarande barnasinne !!

Ha så trevligt på Gulddagen... Det är verkligen värt att fira , det är ju en dag som vi alla hoppas få äran att uppleva själva <3

Trivsamma förändringar sa...

Usch vilket elände med magsjuka hundar och bruten tumme! Hoppas ni får vara friska nu när våren är här! Huvudsaken är nog att man tycker det är kul att tävla, då kommer nog resultaten också!

Ha det så bra, kram Maria