måndag 7 mars 2011

Sådärja!

Nu har jag och Boris tävlat vår första ridhustävling. Vi har ju tävlat en gång förut, men det var utomhus. Lite pirrigt var det, man vet ju aldrig hur mycket hästlorten lockar...
Han skötte sig emellertid bra gällande den biten. Platsen fixade han galant. Han var duktig för övrigt också, men kanske liiite för busig. Lite slarviga avslut, busig vid apportmomentet och istället för att hoppa - sprang han förbi. Det slutade med ett tredjepris men SHIT vad kul det var!!! Jag har verkligen fått mersmak på tävling! Tur vi har en till inbokad... nu vet vi vad vi ska träna mer på! ;)

Idag har Ida och Eroz hälsat på. Efter fika och bus blev det lite trimning och kloklippning. Han är så otroligt glad hela tiden och väldigt okomplicerad ihop med hanar. Charmig!
Här är Eroz otroligt lik Benny...

Mitt projekt med att Benny möter andra hanar fungerar bra. Idag stötte vi på en hane som han brukar reagera på i vanliga fall och han sa inte ett knyst! Han tittade på mig och fick sin "belöning". Det funkar jättebra och förhoppningsvis kommer han i fortsättningen förknippa hanhundsmöten med denna "belöning". Men, men, det är nästan för bra för att vara sant ... Dock är alla positiva framgångar  härliga.

Försöker träna apportering med Billie inomhus. Hon är inte så bra på avlämningar och vårat lilla kök är perfekt ställe att träna på. Hon gillar verkligen dummies - men att lämna dem till matte är ännu inte helt självklart, haha! Fast det går sakta framåt.

En rolig sak att berätta är att några av våra bästa vänners son har gjort debut i elitserien (hockey) endast 17 år! Två matcher har han spelat, varav den sista spelades i Karlstad mot Färjestad. Han spelar själv i Brynäs. Jättebra omdöme fick han av sin tränare och är RIKTIGT duktig!!! Heja Linus! :)

Nu får jag önska en härlig vecka till er alla!

Inga kommentarer: