söndag 27 februari 2011

Vinst!

Igår, lördag, blev det klart att BK Vålberg genom sin matchvinst då går upp i division 2. De vann mot Filipstad/Lesjöfors och därmed var det klart. Stort GRATTIS till dem allihop - de har verkligen gjort en kanonsäsong med tanke på att det var första året i div. 3 och de marscherade raka vägen genom den!

Efter matchen åkte vi till Hagbergs på våfflor och kaffe - jättemysigt! Vi fick en spontaninbjudan och det kan man inte tacka nej till! Sedan hemåt för lördagskväll och melodifestivalen...
Gissa förresten om jag har en trött son idag efter firandet igår...

Jag har småtränat lite med framför allt Boris, eftersom vi ska tävla. Det blir lite småputsning här och var - svårt att träna på allt med tanke på all snö...men men, det går som det går - vi ska bara ha kul! Han är för övrigt väldigt taggad och det är ju trevligt.
Promenader har det förstås blivit - det är så skönt nu när Billie är färdiglöpt så man kan ta med alla som vanligt.

Nu är det söndagkväll, alltså måndag imorrn igen...ny vecka. Så fort helgen går, fast veckorna går fort de med så det är snart fredag igen! :)

Sportlov är det också - härligt för alla skolbarn! Sen så får vi se hur mycket mitt skolbarn sportar..hmmm inget skulle jag tro! :D

Ha det bäst!
Billie busan...

1 kommentar:

Trivsamma förändringar sa...

Kul för Vålbergskillarna att prova på spel en division högre! Alltid skoj med serievinst och uppflyttning!

Kul att du ska ut och tävla med Boris snart. Tycker du har rätt inställning, så jag tror det kommer gå jättebra för er!

Kram Maria