söndag 3 april 2011

Kalas-helg

Denna helgen har verkligen gått i firandets tecken!
På fredag hade ju min mor och far guldbröllop. Via en annons i Säffle-Tidningen i tisdags fick de veta att de skulle bli hämtade strax efter 9 på morgonen. Sedan bar det av mot Värmlands museum. Där var det uppdukat med kaffe och tårta - jättefint ordnat! Sedan strosade vi runt på muséet och tittade. Hela familjen var med och nästan hela syrrans familj, Rebecca som jobbar i Norge saknades. :(
Efter muséetitten åkte vi vidare till Hennicke Hammars herrgård och åt jättegod mat! Avslutades med kaffe och presentutdelning i salongen. Riktigt mysigt och mor och far var såå rörda. Mysig dag som kunde genomföras för vår del tack vare att Eva-Lena och hennes familj ställde upp och tog ut våra hundar på långpromenad och gav dem mat och kärlek! TACK snälla ni!

På lördag var det dags för nytt kalas. En f.d. arbetskompis har fyllt 50 och nu skulle vi fira henne. Vi träffades på Tom Yam och åt thaimat. Jösses vad gott!!! Kan verkligen rekommenderas. Mycket mat och mycket smakligt! Sedan hade vi biljetter till Aula Magna på Universitetet där Starboys hade show tillsammans med CMB och Söt Likör. Ja, herregud vad man fick skratta gott! Efter showen hade de ordnat After-show på Pub Gläntan på Universitetet. Passade oss jättebra att kunna sitta där tillsammans och dricka lite öl och fortsätta skratta och prata gamla minnen. Summa summarum: Mycket skratt och en heltrevlig kväll!

Idag blir det lite kalas också för Bella fyller ju 11 år idag! Gamla tanten! Hon har varit lite småkrasslig ett tag, dålig i magen och inte velat äta. I fredags badade vi henne och i lördags klippte jag ner henne rejält. Hon har en enorm päls som bildar tovor hela tiden. Det blev ganska bra till slut. Idag var hon riktigt pigg på promenaden, så jag hoppas det är ett bra tecken.
Bella på sin älskade trapp. Där kan hon ligga i evighet.


Vi har gått en långpromenad i skogen idag och jag tog med 2 dummies. Var ett tag sedan nu och blev inspirerad av Eva-Lena och Anders igår. Träffade på dem efter vår tur då och de tänkte apportera lite med duktige Frodo och Morris och Gizmo.
Boris är galen i dummies, lite föör galen för han tuggar på dem. Han fick börja idag eftersom han bara bygger upp mer attraktion för dummiesarna om han får sitta och vänta. Det gick bra, förutom tuggandet. ..
Sedan var det Bennys tur. Två markeringar för honom också och han klarade det galant! Sökte av mycket fint och kom lugnt och fint in med dem.
Så var det Billie busans tur. Hon har varit jätteslarvig med inlevereringar och under vintern har jag tränat lite i vårt trånga kök. Vi slängde bara en åt henne. Lite slarvig var hon först men när hon hittade dummien kom hon raka vägen in till mig!!! Åh, vad lycklig man blir ibland! Duktiga busan!
Så var det tant Babsans tur. Jaa, vad säger man om henne - apportera dummies kan hon ialla fall. Levererar rätt i handen! Två klockrena markeringar! Duktiga tant Babsan!

Nu blir det nog pizza här och sedan ska vi fira gamla "skatan"! <3
Sköt om er allihop!

1 kommentar:

Trivsamma förändringar sa...

Vilken otroligt härlig helg du verkar ha haft!
Grattis till Babsan!
Hoppas vi ses i Bohus till helgen!

Kram Maria