söndag 17 april 2011

Helt fantastisk dag...

har det varit idag! Kan inte fatta att den äntligen kommit - värmen! OCH vilken värme sen!!!
Vi har kunnat kratta halva baksidan av huset, den vänstra sidan som torkat upp mest. Den högra delen får vänta lite till...Vill städa altanen men tyvärr är ingången utifrån altanen från den högra delen och då förstår ni själva...halvleriga, blöta tassar på altangolvet fortfarande... En vecka till så kanske det är bättre.

Jag har annars en Billie(g) hund, grrrrrrrrr! Hon är i värsta trotsåldern just nu. Frågan är om vi måste till veterinären för helt plötsligt varken hör eller ser hon ibland..... Matte/husse finns inte på promenaderna utan "kan själv" gäller. Igår gick jag och hundarna en promenad tillsammans med Eva-Lena/Julia och deras tre fyrbeningar. Det började med att Billie, Babsan och Gizmo fastnade i skogen och åt nåt vääldigt smaskigt. Lääänge åt de... Det kanske ioch för sig var något i det de  åt för efter det slog främst dövheten till på Billie!!! Nåja, efter promenaden var nästan alla åtta ganska skitiga så vi åkte till älven med dem för att bada. Vem stack efter ett tag när matte råkade tappa fokus på lilla busan....kom inte när jag ropade utan gick helt sin egen väg. Det blev in i bilen direkt och sedan hem. Får bli lite särskild träning där tror jag...

En del av gänget...


Idag har jag varit i Värmskog och träffat familjen Uggla och lilla Stella. En underbar korthårig 6-månaders taxvalp. Vi tränade lite grundläggande inlärningsövningar, fikade, lekte i bäcken (hundarna) och hade en allmänt mysig dag! Benny och Billie fick följa med och de trivdes riktigt bra tillsammans med sin nya kompis. Benny har ioch för sig träffat Stella förut.

Stella, Billie och Benny
Haha, så här såg det ut - Benny först och Stella efter


Grillpremiär har vi förresten haft, igår kväll hände det! Tänk vad gott det är och vilken stämning det blir.

Over and out!

3 kommentarer:

eva-lena sa...

JA!!!!! Det har du rätt i,det måste varit något i det dom åt för alla tre tappade ju hörseln:) Babsan var mest motståndskraftig hon fick tillbaka hörseln snabbt. Satan i gatan vad arg man blir på dom små liven:) Mysigt ni hade hos taxkompisen:) Såg att du lärde ut en del men att taxben har svårt med ligg. KRAM!

Lise-Lotte sa...

Ok...du får en tusenlapp för billiga Billie !!

Maria sa...

Det där med selektiv hörsel är verkligen ett problem att ta på allvar! Vore bra om veterinären kunde skriva ut något....