söndag 11 september 2011

Dag 53

Nu börjar det närma sig mer och mer. Allis är som sagt på dag 53 och har en fin liten mage. Så svårt att avgöra hur tjock hon är (låter konstigt), men nu är det mycket som händer med magen sista tiden. Mätte idag omfånget och det var 73,5 cm.
Hon har funnit sig så väl tillrätta här och är riktigt gosig. Matfrisk så det står härliga till. Vi går små promenader och hon är pigg och glad.
Det trycker på litegrand för hon kissar ganska ofta. Tidigt på morgonen och med jämna mellanrum vill hon ut och lätta på blåsan i trädgården.
Hon är för go, försökte få henne att bara ställa sig själv men hon slänger sig ner varje gång och visar upp magen och svansen går heela tiden. Bra jobbat Elisabeth, det har du lärt henne bra! :)
Hur underbart är det inte att känna hur små varelser rör sig där inne? Satt igår kväll och blev alldeles varm inombords. Hur många kan det vara tro? Det spörs... ;)Hörs snart igen! :)

3 kommentarer:

Hanna sa...

Vi väntar med spänning <3

Trivsamma förändringar sa...

Så otroligt mysigt!
Ska bli kul att följa den kommande kullen!
Håller tummarna för att allt kommer att gå bra och att det blir en härlig kull med valpar =)

Kram Maria

jenny och Nimbus sa...

såå fin hon är! vi längtar å väntar med spänning vad som finns i den fin fina magen!!! ska bli såå kul! kram kram från oss!