lördag 3 september 2011

Växer...

Dag 45. Så långt har Allis gått i sin dräktighet. Jag får ett pirr i magen för det börjar ju faktiskt närma sig. Enligt matte Elisabeth mår hon bra, äter som en häst och börjar få både mage och puppar. Lägger in en bild på henne här. Har börjat mentalt förbereda mig inför detta, läste igenom lite böcker nyss för att uppdatera sig lite. Det ska bli såå spännande om allt går bra så vi får valpar i huset igen!

I början av veckan hade vi besök av Kicki, Melker, Grynet och Wenke. Vi gick till skogs och hade en jättemysig dag tillsammans. Sedan fikade vi och Bella blev nedklippt igen. Hon trivs när hon blir av med sin tjocka, hemska päls. Nu hoppas jag det blir som vi bestämde - att vi gör om det snart igen!!! :)
Här är tre av mina hundar och resten är Kickis. Så fina! Jag har fotat och Kicki redigerat...


Onsdag kväll var vi på räkkryssning på Vestvåg med jobbet. Det var så mysigt, sjön låg spegelblank när vi åkte hemåt på kvällskvisten. Så vackert! Så var det förstås gott med räkor och aiolisås också...nu gjorde jag ioch för sig rätt för mig gällande maten, för jag var sekreterare på ett möte vi hade när båten låg iland.

Idag har jag och Mikael varit i skogen flera timmar med alla hundarna. Vi plockade lite svamp och hundarna fick springa om kring lite som de ville. Rulla sig i både det ena och det andra osv...... You know?!
Nu blir det till att fixa lite med hundgården och så väntas filmkväll med mys. :)
Hela gänget samlat - till slut puh!
Nu önskar jag er en riktigt trevlig helg! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om vi gör om det... Kan du ge dig på!!! Längtar redan!!! Nästa gång jag kommer till dig kanske det blir valptitt med!! Håller verkligen tummarna för att allt går som tänkt!!!
Kram

Trivsamma förändringar sa...

Åhh så spännande med valpar igen!
Ser fram emot att få följa händelseutvecklingen!

Kram Maria