söndag 28 augusti 2011

Söndag kväll

Sitter här och uppdaterar lite på hemsidan och varför inte bloggen också?
Helgen har varit relativt lugn. Vi har hjälpt Robin med att flytta lite saker och köksmöblerna han har köpt. Det är ett barbord med två barstolar till. Han börjar få lite mer ombonat, fast det fattas lite fortfarande.

Förra helgen var vi på kalas hos syster yster. Hon fyllde 50, mamma 70 och Rebecca fyller 20 i september. Vi slog ihop allas kalas eftersom Rebecca åker till Australien imorrn och kommer att vara borta i 3 månader! Det var ett himla trevligt kalas. Vi åt god mat, dryck och lekte lite lekar. ;) Efter kaffet och tårtan blev det karaoke...ojojoj vad kul! Vi sjöng och sjöng, haha! Riktigt kul eftersom det var en skapligt bra maskin som syster hade hyrt in.
Under veckan som följde var jag på Kick-off-dagar med jobbet. Vi åkte till västkusten och hade 3 riktigt härliga dagar. Tur med vädret också! När man kom hem och skulle jobba var det bara 2 arbetsdagar kvar! Sen helg - wow! Snacka om kort arbetsvecka...
I fredags åkte jag, Kicki och Lise-Lotte till Anne och kikade på hennes fina valpar! Otroligt jämna och fina. Vi fick jättegod smörgåstårta (som vanligt) och äppelkaka till fika! Kan det bli bättre? Önskar verkligen Anne lycka till med valparna!

Har inte tränat på länge med mina hundar, bara lite smått. Igår blev det lite mer seriös dummy-träning med Benny, Boris och Babsan. Har fått lite tips om hur jag ska få Boris mindre taggad på dummy så jag kanske kan få honom sluta tugga på dem. Det är ju problemet med honom, annars älskar han verkligen att apportera. Nu har jag ialla fall börjat om lite från början med honom, vi får se hur det går.

Allis är ju parad med Nimbus och vi var och tog ultraljud på henne och det visade små fosterblåsor. Jag blev så himla glad och faktiskt lite rörd samtidigt...jag är ju lite fjantig med sånt... Nu hoppas vi att det blir små bebisar i september. Hon börjar lägga ut lite och är ständigt hungrig säger matte Elisabeth.
Jag fick ett sånt härligt besked förut. Nimbus (hanen vi parat med), eller som han heter i stamtavlan Kolbäckens Jägermeister, tog idag sitt andra 1:a-pris i öppenklass jakt och blir nu uppflyttad till att tävla elitklass! Wow säger jag bara - vilket ekipage de är Jenny och Nimbus. Är så himla imponerad av dem.
Ett annat roligt samtal fick jag igår från Eva-Lena. Hon och Frodo hade deltagit i Goldendagen och vunnit sektionskampen och kan nu titulera sig Sektionsmästare! De är bara såå himla duktiga!

En ny arbetsvecka väntar. Hoppas bara inte det spöregnar varje dag...så himla tråkigt alltså!
Önskar nu Rebecca, min systerdotter, en härlig Australien-vistelse! Ta hand om dig gumman!!!

Avslutar med en badbild av Benny
På återseende!

Inga kommentarer: