måndag 15 augusti 2011

Sensommar

Ja, nu är sensommaren här. Det blir mörkare och mörkare på kvällen. Kyligare också tyvärr...
Idag har det verkligen öst ner regn i princip hela dagen! Jag har idag jobbat första dagen efter semestern, men det gick bra det också. ;)
Helgen som gick var jag och Eva-Lena till Goldenspecialen vid Kungsbyn. Vi åkte redan torsdag kväll eftersom hon skulle starta med Frodo på Workingtestet på fredagen och samlingen var redan 8.00. De skötte sig verkligen jättebra, kanske inte så höga poäng men man får tänka på att det var första starten och meningen var att känna av lite hur de låg till i träningen. Jag är ialla fall imponerad! :)
Så hade vi fördelen att få se Jenny och Nimbus in action också. De har inte kunnat träna mycket men man såg ändå vilken kvalitet de har. Vilket samarbete! Jag hoppas jag har en hund att starta nästa år, är så sugen efter denna helgen.
Vi hade en supermysig helg totalt med mycket hundaktiviteter, trevliga människor, god mat och dryck. Jag ställde Billie på söndagen och hon kom 4 i Limitklassen, vilket var helt ok tycker jag själv. Hon är lite loj i ringen och jag tror det beror på att hon ska löpa snart.
Billie på Goldenspecialen

Vi har haft en härlig semester. Jag och Mikael tog med oss Benny och Billie på husbilssemester. Först åkte vi till Grebbestad några dagar och sedan åkte vi vidare till Rossö och hälsade på syrran och Ulf. Jättemysiga dagar och dessutom tittade solen fram när vi var där. Jag badade äntligen i saltvatten igen! Omgivningen där var väldigt mysig med mycket skog att promenera i och fina klippor att sitta och njuta av utsikten från. Så vackert!
Benny och Billie myser på husbilssemester

Jag och Eva-Lena drog iväg några dagar till Ransäter-utställningen också. Vilken värme det var de dagarna! Puh! Gick för övrigt sådär, very good fredag och excellent på lördagen. Men det var inte det viktiga. Det var trevligt att kunna åka dit och träffa trevliga människor även där. :)
Robin har fått en lägenhet i Karlstad och ska nu börja flytta in. En jättemysig etta som jag tror han kommer att trivas i. Min lille pôjk!!! :O
Ha det så bra, hörs snart igen.
Boris i simtagen

1 kommentar:

Hanna sa...

Vad kul att träffas i den verkliga världen och tack för de fina kommentarerna :) De värmde ska du veta.