söndag 26 juni 2011

Mitt i sommaren

kan man säga att man är nu.
Det har varit en lugn och skön midsommarhelg och det är bara att konstatera att man får vara glad för varje år barnen är med och äter sillen och potatisen... I år var inte Alex med men Robin och en kompis. Ioch för sig gillar de inte sill men resten går ner...
Nu är det 3 veckor kvar tills semestern och idag har vi suttit och spånat lite vart det bär iväg med husbilen. Inte riktigt bestämt vart kosan ska gå än, men vi har lite alternativ att välja mellan.
Först blir det en helg i Rottneros. Det brukar vara en helg med varmt väder och vi hoppas på fint i år också, fast helst inte för varmt.
Vi får besök från Norrland i slutet av veckan och det ska bli så kul att få träffa våra goa vänner igen! De har sedan förra året införskaffat en liten cockerflicka som det ska bli spännande att stifta bekantskap med.
Annars går det sin gilla gång. Lite träning försöker jag hinna med, promenader, lite läsning för att inte nämna alla vanliga vardagssysslor...  ;) Skönt med sommar ändå, allt blir så mycket lättare.
Vi har ett projekt som vi inte räknat med att ta itu med. Vårt stora körsbärsträd bak i trädgården har delat sig och hänger in över hundgården. Vi har fått ta bort några sektioner för att inte hundgården ska ta skada och ska nu försöka avlägsna trädet som INTE är litet direkt! Alltid är det något...
Här ser man hur trädet hänger in och har lagt sig över uthuset
Avslutar med att lägga in lite bilder från förra tävlingen, som tagits av Björnis vid Brukshundklubben.
Ha en trevlig vecka!
Boris vid ställande

Gäller att ha tungan rätt i mun...

1 kommentar:

Millan sa...

Ja du.. det är gött med sommar ;)
Trots mygg å fästingar så njuter jag varje dag !
Som jag hade längtat efter att få surra med er på torsdagskvällen ... ,nu blev det ju lite ändrade planer pga Dunderklumpen , men förhoppningsvis så kanske ni kan titta in till oss om ni har vägarna förbi :)!!!!
Kramen