måndag 13 juni 2011

Jaha..

då har man två vuxna barn nu då... Två pojkar som tagit studenten.
Det har varit en rolig, intensiv och social helg! Det började med studentbalen på tisdag. Jag skjutsade in Alex till en kompis på Råtorp, det var meningen till museiparken först, men regnet hängde i luften så det blev hemma hos honom först. Efter lite fotande åkte jag till Nöjesfabriken och väntade. De kom till slut i sin fina mustang, tyvärr hann jag inte riktigt med att ta kort, men jag filmade lite.

Snygg bil fick de åka i!


Alexander och hans baldejt Mathilda
Så på torsdagen kom de ut!!! Ganska slitna, men lyckliga. Dagen började med champagne-frukost 06.45... På morgonen kom Otto med Stockholmståget, så han hann vara med när Alex kom ut kl. 12.
Efter några rundor med lastbilsflaket kom han hem till slut. Då firades han hemma av mången släkt och vänner. Så bar det av till studentfesten på kvällen - återigen till Nöjesfabriken. Robin hade fixat en biljett till Otto också, så han hängde med.
En lycklig Alex tillsammans med klasskompisarna!
Alex och mormor

Mycket mat blev det förstås över, fast man är orolig kvällen innan för att den inte ska räcka. På söndag åkte Otto hem igen, en resa som skulle tagit 2,5 timme, men som tack vare SJ tog drygt 6 timmar... Han kommer snart tillbaka dock, för i present av honom fick Alex en biljett till Metal-town i Göteborg till helgen. Gissa om det var populärt! På torsdag kommer Otto och Anton från Stockholm och tar med Alex på tåg till Göteborg på fredag morgon. Därnere väntar Petra och Marianne, metal-mammorna. (känns tryggt) Det blir nog en häftig helg för dem!!!
Tack alla som gratulerat Alexander, ni är för goa!
Ps. Om ni klickar på bilderna, är de i bättre skärpa...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh så härligt med studenten! Man får sådana minnen själv när man ser andra ta studenten. Också är de ju så fina när de är uppklädda!

Kram Maria

Vit Poesi sa...

Härligt med studenten!! Min dotter gick ut nian och det känns också väldigt stort.

Må så gott

KramMalin