söndag 30 januari 2011

Hejsan

på er allesammans!
Kände att det var dags att blogga igen.
Vi har haft en underbar dag idag. Först sovmorgon och denna helgen har jag verkligen längtat efter sovmorgnar...har varit några hektiska veckor. Så drog vi till skogen, jag, Mikael och alla fem hundarna. Jättemysigt med solsken och tom plusgrader....MEN säg det som varar för evigt! När vi kommit upp på höjden där vi brukar stanna och fika, apportera mm. så drog gamla Bella iväg. Mikael stack iväg för att "mota Olle vid grind" men ack nej vad han bedrog sig. Gammal och stel? Hmmm, märktes då rakt inte då ialla fall och då menar jag Bella! Hon vart helt försvunnen och vi kunde inte göra så mycket så efter ett tags ropande, visslande så gick vi långsamt hemåt. Kan säga att detta är absolut inte första gången, fast vi trodde nog hon lugnat sig lite eftersom hon börjar komma upp i åren.
Nåja, när vi kom hem pysslade vi lite ute. Vad kan man pyssla med ute i trädgården på vintern tro? Tjaa, det händer att det finns lite högar här och var som kommer fram allteftersom snön försvinner och det är MYCKET trevligare när de blir borta! :-)
Så var det plåtkanten i hundgården som behövde åtgärdas. Har inte vågat ha dem där direkt för risken var stor att de kunde skära sig på plåten, men nu är det fixat! Härligt!
Efter att vi varit ute och donat ett tag, låg plötsligt Bella på framsidan...vi hade lämnat grinden öppen. Henne stoppar man inte i första taget!!!
Väl inne igen i värmen fixade Mikael pannbiffar med stekt lök till middag! Det smakade INTE fel kan jag säga! Lite småpyssel, ni vet tvätt och sånt (som man aldrig kommer från), så lite handboll på tv:n och bokläsning i soffan. Mysigt faktiskt!
Uppfödarkursen har börjat igen och nu är det Juridik-boken vi ska plöja igenom, inte alls oviktig kan jag tycka. Får se om man blir något klokare.
Billie har hunnit fylla 1 år redan! Det går så fort alltså. Snart är det dax för röntgen av lilla tjejen, men väntar några månader till. Vill inte tänka på den dagen ens... :(
Ha en trevlig, ny vecka! Vi hörs snart igen!
Jo, matte det äär säkert! Vi vill verkligen följa med på promenad!

Här kommer Billie....

5 kommentarer:

Trivsamma förändringar sa...

Vilken tur det gick bra med Bella!
Uhhh va jobbigt med kommande HD-röntgen! Vi håller tummarna att det går bra när det väl är dags!
Ha en skön vecka! Kram Maria

Camilla sa...

Gamla skatan håller än ;-)
Jag förstår er irritation , men jag kan inte låta bli att le åt henne ... En riktig URHUND ;))
Håller själklart tummar å tår för den kommande röntgen!

Ha det så gött
Kramen

Hanna aka Lilla My sa...

Det låter som Baily. Helt plötsligt är han puts väck får promenaden, för att sedan stå och vänta (ofta skällandes) framför ytterdörren.

Maria sa...

Kan förstå att hon var lite billig en stund där:-)

Lotta, Crespo och Räjza sa...

Usch, vilken pärs när de försvinner sådär!!
Och jag håller för att röntgen går bra!! Vi har ju vårt till veckan redan.... =)